Vi anlitade en snickare

Äntligen har vi renoverat köket och badrummet! Vi anlitade en snickare som gjorde ett fantastiskt jobb. Köket är nu fräscht och inbjudande, och det nya badrummet är verkligen avkopplande. Vi är så nöjda med resultatet och kan inte rekommendera snickaren högt nog.

Det hela började när vi köpte det här huset i Motala, vi föll för charmen men vi såg ju att det fanns mycket stora renoveringsbehov och vi är inte vana med att renovera, men vi har fått lära oss en del för man kan ju inte ta hjälp med allting, det kostar för mycket. Men just köket och badrummet ville vi inte ge oss på själva. Dels behövde det en totalrenovering och dels hade vi läst att man ska anlita professionell hjälp när det kommer till dessa rum. Det är ju inte bara snyggt det ska fungera också. Så då började vi söka efter en snickare i Motala via internet, på olika hemsidor för att hitta någon som verkligen kunde det där med kök och badrum. Men det var svårt för alla sa sig ju kunna renovera, men vi ville ha någon som verkligen hade kunskap.

Till slut hittade vi en som hade sin egen hemsida och visade upp massor av olika projekt som han hade gjort. Han såg duktig ut och alla referenser var positiva. Så vi ringde honom och bokade in ett möte för att se om det skulle passa oss att anlita honom. Och det gjorde det, i alla fall för oss. Han hade en plan med hur han skulle göra och det verkade som att han visste vad han pratade om. Så vi kom överens om ett pris och började renoveringen.

Det tog några veckor men det var verkligen värt det! Köket är fräscht och inbjudande, ljuset flödar in på ett helt annat sätt nu när snickaren har gjort sitt jobb!