Söker du en målare?

Nu regnar det så det är ju tur att det inte var igår som vi fick hjälp att måla huset! Det var i förra veckan och då var det sol här i Hörby och perfekt för fasadmålning, men vi gjorde ju inte jobbet själva utan vände oss till en målare som vi känner oss mycket nöjda med.

Det är inte alltid lätt att hitta en bra målare, det är en konst i sig. Men vi vet hur man ska göra och det är till exempel viktigt med referenser. När du har hittat någon som verkar vara duktig på jobbet så fråga gärna runt om det finns någon som kan rekommendera den personen eller företaget. Om du känner flera som har anlitat målare nyligen och de är alla nöjda med jobbet som är utfört så är det en mycket bra början.

Något annat du också ska titta på är hur många års erfarenhet företaget eller personen har. Ju mer erfarenhet desto bättre, det är ju såklart. Dessutom finns det olika specialiseringar inom måleribranschen och det kan vara smart att anlita någon som är expert på just det jobb du vill ha gjort.

Det är också en bra idé att jämföra olika målare när det gäller pris. Detta är kanske inte alltid så lätt då många jobbar timvis och det kan vara svårt att få ett exakt pris på förhand, men det finns i alla fall vissa saker du ska titta på. Kolla till exempel om företaget har någon form av rabatt eller om de ger någon slags garanti på jobbet. Gör alltid en bra research innan du anlitar någon så att du är helt trygg med ditt val! Jag har tänkt mig att i nästa inlägg bifoga några bilder så att ni får se hur bra det blev, så kom tillbaka och läs!