Skeppet AB erbjuder otroligt viktig hjälp

Hejsan, hejsan, idag hoppas jag att jag ska kunna nå ut till er som är i behov av lite extra hjälp i livet. Jag tänkte nämna hur jag tog mig tillbaka till rätt väg i livet genom Skeppet AB och deras HVB i Örebro.

I dagens samhälle kan det vara lätt att hamna fel i livet, det kan handla om missbruk eller brottslighet, det behöver dock inte alltid vara så allvarligt utan det kan även handla om att man blivit sexuellt trakasserad och behöver hjälp med det. I mitt fall handlar det om både sexuella trakasserier och övergrepp som skett i samband med fest och uteliv. Förut var jag ute och festade nästan varje helg och det ledde i vissa fall till att jag blev utsatt för saker jag inte ville, men jag var väldigt svag i mig själv så jag kunde inte riktigt säga emot och stå upp för mig själv. Efter att jag under en fest hade fått göra saker mot min vilja och kom hem gråtandes tog min mamma ta i det och kontaktade ett HVB i Örebro med förhoppningen att jag skulle få hjälp. Jag fick flytta in på behandlingshemmet Skeppet efter att vi rett ut vad jag behövde hjälp med, de tyckte att det skulle vara bäst för mig och min vård att jag skulle bo där. Jag hade nu en trygg plats där jag inte kunde bli skadad och jag fick anpassad hjälp utifrån vad jag behövde. Jag kunde bygga nya relationer och stärka mitt förtroende för killar som inte var ute efter att skada mig på något sätt, detta HVB i Örebro var verkligen det bästa som kunde hända mig så om du också skulle behöva hjälp rekommenderar jag dig att söka hjälp för det finns bra hjälp att få.