Naglar för fest

Fixade naglar för en utekväll gör ganska mycket. Fina och måla naglar överlag gör otroligt mycket, inte bara för hur man känner sig men för hur man ser ut också. Ska man ut och festa, har snygga kläder och snygg sminkning men naglar med nagellack som flagnar eller inte alls matchar så förstör det hela grejen. De behöver inte alltid matcha, även om det är snyggt, men de ska vara vårdade och ha ett helt lack. Kanske inte varje vardag, men i alla fall till fest, då ska man verkligen försöka att klä upp sig.

För att få naglar som håller sig fina så länge som möjligt så kan det vara en bra idé att göra som jag brukar göra, gå och fixa dem på salong SQ Cosmetics. Eller vilken salong som helst som gör gelénaglar fungerar väl. Men viktigt att kolla referensbilder då eftersom det finns många salonger som är oseriösa och där naglarna bara blir klumpiga. För att det ska bli bra så ska de se så naturliga ut som möjligt, så att trots att man har gelénaglar som förlänger ens egna naglar så ser det ut som att man bara målat naglarna vanligt.

Jag har köpt en nagelolja från de på SQ Cosmetics också som ska verka stärkande för mina egna naglar. Så jag bara smörjer på det varje kväll eller några kvällar i veckan på naglarna så ska det förhindra att de går av lika lätt. Och för mig som är ute och festar ganska mycket så är det väldigt bra, för de brukar ha ganska lätt för att vika sig annars.