Maten passade perfekt till min fest

God förmiddag! Vad trevligt att du har hittat hit, förhoppningsvis kommer du gilla dagens inlägg. Det kommer nämligen handla om den hjälpen jag fick av Uppsala Catering med catering i Uppsala under min födelsedagsfest.

Mycket av min fritid och speciellt mina helger går åt till fest och uteliv, det är enligt mig ett bra sätt att umgås med vänner men även för att träffa nya människor. När jag för några veckor sedan fyllde 25 år var det därför självklart att jag skulle ha en stor födelsedagsfest. Eftersom jag har varit på många fester i mitt liv visste jag precis hur jag ville att min fest skulle se ut. En sak som jag tycker är väldigt viktig när det kommer till en bra fest är att god mat serveras, därför var det viktigt att jag hade nog med mat till alla gäster som även smakade bra. För att jag inte skulle behöva stressa allt för mycket inför festen valde jag att vända mig till Uppsala Catering för att få hjälp med just catering i Uppsala. Tillsammans med dem bestämde jag vilken typ av mat som skulle serveras, de lyssnade väl på mina önskemål och lade upp en meny som passade perfekt. Både jag och alla mina gäster blev mätta och belåtna, maten hade inte kunnat bli bättre. Det gjorde även att festen blev ännu lite bättre, jag hade inte kunnat önska mig en bättre fest. Därför skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att tacka det här företaget för all den hjälpen jag fick av dem med catering i Uppsala, dessutom skulle jag vilja tipsa er om att också vända er till dem om ni skulle behöva liknande hjälp.