Husbilsservice

Morsning korsning bloggen, idag ska vi prata lite om husbilsservice och allt vad det innebär! Innan vi går in på det så vill jag dock hälsa er alla varmt välkomna hit till bloggen, jag hoppas verkligen att ni har haft en bra start på den här veckan. Förhoppningsvis en mycket bättre start än vad jag har haft, jag vaknade imorse och hade åkt på en redig förkylning så det hade kunnat vara lite bättre. Men nu är det dock inte riktigt där fokus ska ligga utan det är som sagt husbilsservice. 

Våren börjar närma sig med stormsteg och det dröjer nog inte länge innan vi börjar se en del husbilar och husvagnar ute på vägarna igen. Jag själv har inte luftat min kärra men tanken har absolut slagit mig och när man ser vädret så är det faktiskt så att man börjar längta till den där första turen. Det kan däremot bli så att första turen går till en serviceverkstad, för jag vet inte alls vilket skicka som min husbil står i just nu. Förra sommaren gick det så himla fint och det bör väl inte vara några problem den här gången heller, men det är alltid bra att kolla upp så att man inte befinner sig där ute på vägarna och husbilen slutar fungera. Vi lämnar ändå in våra vanliga bilar på service så det känns väldigt rimligt med en husbilsservice emellanåt också. 

Jag ser verkligen fram emot att få rulla ut på de svenska vägarna och upptäcka nya fina platser med min husbil. Och det ska inte finnas några problem med husbilen som gör att jag inte kan upptäcka vårt land.

Det var egentligen allt jag hade att säga den här gången, nu ska ja springa till apoteket för att se om det finns något som kan få bort den här förkylningen! Ha det så bra nu