Måste hinna klippa håret innan festen

Har varit planerat att jag ska ut och först äta och sen gå en barrunda tillsammans med några kompisar på fredag. Ska bli riktigt kul eftersom det var länge sedan vi träffades alla tillsammans så också. Men så tänkte jag på det i morses, att mitt hår ju ser helt förskräckligt ut. Det har växt sig alldeles för långt, tovar sig o botten, och så har jag tydlig utväxt. Vilket jag inte bryr mig så mycket om till vardags men när man ska ut och festa är det kul att se lite extra bra ut. Ska nog gå förbi Beauty By Uss frisörsalong på väg hem från jobbet idag och kolla om de har någon ledig tid. Antingen en drop-in tid idag eller om de har fritt så jag kan gå dit någon annan dag nu i veckan. Får se hur det blir.

Brukar alltid gå till Beauty By Us, tycker att de är duktiga och de kan verkligen mitt hår. Har gått till flera olika frisörsalonger tidigare men har aldrig hittat någon med frisörer som klipper mitt hår så bra som jag tycker att de på Beauty By Us gör. Vi har ju alla olika hår så det gäller att hitta den frisör som klipper på det sätt som passar ens egna hår.

Om de inte har någon tid innan fredag och festen så kommer jag dock att behöva gå någon annanstans. Får väl kolla runt lite då. Kanske fråga dem där på frisörsalongen om de kan rekommendera någon annan som också är lika bra, eller nästan lika bra i alla fall som jag kan gå till en gång.